Интериорният дизайн не е просто разработване на идеен проект, а цяло изкуство и наука. Става дума за услуга, която включва в себе си различни елементи, а крайната цел е - винаги красив, оригинален и уютен интериор. Дългогодишният ни опит в архитектурата, строителството и дизайна ни дава решителност да гарантираме високо качество на реализиране на нашите проекти.


Освен архитектурно проектиране, студио “ВБ студио” ООД предлага и специализирани услуги в интериорно проектиране. Нашият успех в тази сфера се дължи на компетентен, творчески и професионален подход. Услугата включва професионално интериорно проектиране в различни стилове, визуализиране и осъществяване на интериорни проекти на къщи, вили, хотели, апартаменти, обществени обекти и др. В реализирането на всеки проект залагаме на прецизността във всяка фаза на разработването му и детайлите – неразделна част от качествения интериорен дизайн.

Интериор на апартамент в град София кв.Драгалевци 2013г


Нашите специалисти разработват план за разпределение, който включва реконструкция на стени, тавани, прозорци, врати, разпределение на мебелите и определяне на техните форми, цветове и размери, както и определяне на ходови зони, стила и вида, а също предназначението на мебелите според съответните помещения. Изготвяме различни възможни варианти, като използваме всякакви иновативни решения в съответствие на желанията на клиента.
Екипът на “ВБ студио” ООД се състои от специалисти в различни области с дългогодишен опит. Нашите доставчици, монтажните групи и майсторите са изпитани професионалисти в множество реализирани от нас проекти. В разработването на концепцията и нейното пълно реализиране влагаме пълния капацитет на нашите знания, умения и качества, което гарантира на нашите клиенти високо качество. Поверявайки ни вашето жилище, офис или магазин, ние от своя страна гарантираме създаване на правилната концепция и пълното реализиране на цялостния интериор на вашия обект.

Интериор на апартамент в град София кв.Витоша 2010г
Ние създаваме най-добрия вариант на оформяне, разпределение и цветово съчетание в пространството, като създаваме неповторима, оригинална, съвременна и елегантна визия на помещенията. Същевременно запазваме функционалността на помещенията и мебелите в тях в съответствие със специалните изисквания на клиента.
Услугата интериорен дизайн включва: разработване на идеен проект, планировка, спецификации, визуализиране на проекта, ремонт, довършителни работи, и разбира се предоставяме избор за декорация, аксесоари, текстил и стил.

Адрес

ВБ студио Архитектура
София, п.к.: 1618
ул."Паскал Тодоров" 10

vbstudio@abv.bg

Обадете ни се:

+359 888 870 917

+359 887 225 735

Работно време

SFbBox by website

Search