Интериорният дизайн на апартаменти бе една от главните задачи, които се проявяват при проектиране на едно жилище. Апартаментът е мястото, където повечето от нас предпочитат да живеят и прекарват голяма част от живота. Той бе лицето на нас самите, на нашето семейство и отразява нашите характери и начин на живот. Поради тези причини, апартаментът се нуждае от декориране и дизайн, подходящи на нашето виждане за дом.
Имено в апартамента си ние посрещаме нашите приятели и роднини, там прекарваме своите радостни и не чак толкова радостни моменти. Апартаментът бе част от нашето ежедневие, нашия живот и трябва да отговаря на нашия стил и критерии. Преди да пристъпите към реализирането на новата визия на вашия дом е необходимо да определите, какви предмети, цветове и  декори бихте желали да виждате всеки ден.

 

Архитектурно бюро “ВБ студио” ООД се занимава с интериорен дизайн почти 15 години. Нашите специалисти са наясно, какво да предложат на клиентите, след като съгласуват техните интереси и изисквания.
Предлагаме най-различни идеи за обзавеждане и декориране на хол, кухня, трапезария, спалня, детска стая, коридор, санитарни помещения и др. Дългогодишната практика и опитът, натрупани с годините на непрекъсната работа и професионално самоусъвършенстване ни позволява да реализираме най-неочаквани и креативни идеи.
Ако сте решили да обновите визията на вашия апартамент, но все още не сте наясно каква точно да бъде тя, “ВБ студио” ООД е правилното място, където специалисти от високо професионално ниво ще ви насочат и помогнат с точни и оригинални решения.Ето как работи архитектурно бюро “ВБ студио” ООД в изготвянето на един проект за интериорен дизайн на жилища.
Първо се провежда среща с възложителя с цел да се уточнят всички подробности и етапи от проекта. Определя се необходим бюджет за цялостна реализация и завършване на проекта.
Следва заснемане на всички размери на помещенията в апартамента и избор на концепция за бъдещата му визия, съгласно изискванията на клиента и предложенията на нашите специалисти. После идва ред за избор на цветове, материали, подови настилки, текстил, мебели, като допълнителна услуга нашето студио предлага изработване на мебелите.След това се уточнява разположението на електро-уредите и ВиК инсталацията, а също евентуални корекции на стени, тавани и подвижни и неподвижни декорации.
Предпоследният етап представлява изготвяне на оферта, съобразена с определения от клиента бюджет. Последната стъпка е представянето на проекта за интериорен дизайн на дадения апартамент. След одобряването на офертата от страна клиента, нашите специалисти стартират етап изпълняване на поръчката и довеждането на проекта до пълната му реализация.

Адрес

ВБ студио Архитектура
София, п.к.: 1618
ул."Паскал Тодоров" 10

vbstudio@abv.bg

Обадете ни се:

+359 888 870 917

+359 887 225 735

Работно време

SFbBox by website

Search