В продължение на повече от 15 години архитектурно бюро “ВБ студио” реализира множество архитектурни и интериорни проекти. Базирайки се на дългогодишeн опит, нашите специалисти разполагат с най-разнообразни идеи за интериорни решения за жилища, обществени, административни и промишлени сгради. В галерията на сайта ни може да разгледате част от разнообразните успешно реализирани проекти през годините.
Детските стаи не са изключение за нас. Следва да отбележим, че към интериорни решения за детска стая, нашите дизайнери подхождат с по-особено внимание. Известно е, че детската е мястото, където децата прекарват една част от деня си. Съответно то трябва да бъде колкото уютно и комфортно, толкова и функционално: кът за почивка, място за игра, за учене и място за сън.
Архитектурно бюро “ВБ студио” предлага десетки решения за интериорен дизайн на детски стаи.
На пръв поглед всичко изглежда логично и лесно, но всъщност проектирането на интериорен проект за детска стая е голямо предизвикателство, предвид бързото темпо, с което децата растат и тяхното динамично развитие. Учените са доказали, че всяко следващо поколение е по-интелигентно и се развива много по-бързо от предходните поколения. В епохата на интернета и комуникациите, е трудно да се задържи вниманието на днешните деца с остарелите играчки като Тамагочита и кукли Барби. Днес при децата по-бързо се развива и усетът за красота и комфорта. Следва да се взима предвид и голямото натоварване в училище, поради което всяка съвременна детска стая трябва да има уютен кът за учене и занимания.
Ние сме убедени, че съвременната детска стая трябва да бъде със забавни, иновативни и същевременно балансирани решения, приложени в интериора. Маскирана от цветове и форми, детската стая може да изглежда като триизмерна съвременна приказка.
Специалистите от архитектурно бюро “ВБ студио” предлагат съвършени съчетания от цветове и форми на шкафове, легла, бюра и килими с балансирани тонове и впечатляващ дизайн.

Адрес

ВБ студио Архитектура
София, п.к.: 1618
ул."Паскал Тодоров" 10

vbstudio@abv.bg

Обадете ни се:

+359 888 870 917

+359 887 225 735

Работно време

SFbBox by website

Search