Колкото и странно да ви прозвучи - коридорът си остава главното лице на вашия дом. Именно тук се посрещат гости, тук ние се събличаме и държим връхните си дрехи, аксесоари и обувки, и именно от тук минаваме когато отиваме от една стая в друга. Нещо повече, това е мястото, което виждаме преди да хлопнем вратата сутринта, отивайки на работа. Колкото по-приятна ще е гледката, толкова по-ведро ще е настроението ни през деня.
Една от функциите на интериорния дизайн е да създава настроение. В този смисъл, интериорния дизайн на коридора е много важен. Например, когато се прибираме изморени и изнервени от работа, отваряйки вратата първото нещо, което виждаме от нашия любим дома е коридорът. И ако той е мрачен и неугледен, какво настроение ще ни съпровожда в останалата част от деня? Досещате се сами.
Архитектурно бюро “ВБ студио” ООД от години се занимава с интериорен дизайн. Студиото разполага с квалифицирани специалисти в областта на дизайна и предоставя възможност на клиентите си за иновативни и желани интериорни решения за дома.
Тук държим да подчертаем, че за да бъде един дом приветлив е крайно необходимо да се погрижим за неговия коридор, антре – мястото, където се прибираме, посрещаме гости и придобиваме настроение всеки път, когато излизаме или се прибираме от някъде.
Това което съветват нашите специалисти е, че пространството в коридора трябва да бъде освободено, не затрупано от вещи и мебели и да бъде една свободно-преминаваща зона с най-необходимото обзавеждане и осветление.
С цел увеличение на неговото пространство, дизайнерите съветват да се поставят огледала и повече осветителни тела, например “лунички”, тъй като в коридорите обикновено липсват прозорци и е тъмно. Всичко това може да бъде декорирано в стила, който изберете - хай-тек, модернизъм или класика. Архитектурно бюро “ВБ студио” ООД е реализирало множество интериорни проекти и разполага с богат каталог, който може да разгледате в нашите офиси.

Адрес

ВБ студио Архитектура
София, п.к.: 1618
ул."Паскал Тодоров" 10

vbstudio@abv.bg

Обадете ни се:

+359 888 870 917

+359 887 225 735

Работно време

SFbBox by website

Search