В наши дни все по-често срещаме всекидневни съчетани с кухненски бокс и трапезария. Така съвременният хол представлява едно пространство, разделено на сектори за почивка, готвене и хранене. Там ние гледаме телевизия, общуваме със семейството, почиваме си, посрещаме гости и готвим. Именно поради това е необходимо интериорният дизайн в тези различни кътове да бъде хармонично съчетан, за да се чувстваме комфортно в това комплексно пространство.
Архитектурно студио “ВБ студио” ООД  има богат опит както в архитектурното проектиране, така и в интериорното проектиране. Търсите идеи или искате да реализирате ваши? Попаднали сте на правилното място. Нашите специалисти ще ви предложат разнообразие от цветове, форми, стил и дизайн. Студиото разработва оригинални идейни и работни проекти за интериорен дизайн, като ги реализира в съответствие с желанията на клиента. Ако се притеснявате, че вашето всекидневно помещение е с нестандартни форми - това само ще разчупи нашето дизайнерско въображение.
За да изглежда един хол елегантно е необходимо той да бъде конструиран на основата на важни елементи: форми, осветление, цветове, мебели, текстил и разбира се - битова техника. Ние от своя страна ще ви помогнем да изберете най-добрите интериорни решения за вашия хол.
Ако вашият хол не представлява комплексно пространство: кухненски бокс, трапезария и всекидневна, ние предлагаме най-различни интериорни идеи само за всекидневна.
Следва да отбележим, че всяко жилище има своите особености: архитектура, изложение, местоположение, тип строителство, етаж, форми, площ и др. Именно тези особености определят характера на едно жилище, а другата част подлежи на оформяне от нас специалистите заедно с вас, защото вашите желания са ключовият момент във взимането на интериорните решения.
Холът е най-често обитаемото пространство във всеки дом, поради което е важно той да бъде уютен, подреден и в онзи стил, който най-много ви харесва.
Изчистен или накитен, голям или малък, разчупен или правоъгълен, тесен или просторен -  той трябва да бъде изцяло по ваш вкус, за да се чувствате в него комфортно и уютно. Студио “ВБ студио” ООД ще реализира мечти ви!

Адрес

ВБ студио Архитектура
София, п.к.: 1618
ул."Паскал Тодоров" 10

vbstudio@abv.bg

Обадете ни се:

+359 888 870 917

+359 887 225 735

Работно време

SFbBox by website

Search