Както вече споменахме, днес хотелите са неизменна част от ежедневието на съвременния човек. Хотелът е мястото, което заменя нашият дом, когато сме на път. Все по-често хотели се строят на най-различни места и демонстрират най-разнообразни интериорни решения и съчетание на функции. Освен за краткотраен престой и почивка, все по-често хотелите се използват и за провеждане на работни срещи, семинари, конференции и други видове корпоративни мероприятия. Във връзка с това, е крайно важно интериорните решения в един хотел да бъдат успешно съчетани между домашния уют и комфортната административна обстановка.
Интериорният дизайн е водещ фактор за престижа на един съвременен хотел. Колкото е по-привлекателен, толкова по-голямо количество хора посещават хотела. Не без значение е и локацията на хотела.


При дизайна на хотел и ресторант са важни именно интересните интериорни решения, тъй като интериорът продава. Обстановката и атмосферата в даден хотел е от крайно важно значение и е сред основните му предимства. 
Архитектурно бюро “ВБ студио” ООД вече над 15 години успешно реализира проекти и в областта на интериорния дизайн. Някои от реализираните проекти може да се разгледат в галерията на сайта ни. Опитът ни се състои включително и в създаването на интериорни проекти за заведения, спа-центрове, лоби-барове, офиси, фризьорски салони и дори детски комплекси.


Нашите дизайнери ще се погрижат за всеки детайл от вашия интериорен проект и реализирането му до последния елемент. Както вече споменахме, интериорният дизайн не е само привлекателна визия, а и разработване на цялостен проект с подготвяне на цялата необходима документация за безупречното му реализиране. Следва да отбележим, че разработката на документацията бе ключът към високото качество на проекта в съответствие на интериорните решения с очакванията на клиента. За нашето архитектурно студио е типично реализациите на проектите да са според желанията и потребностите на клиента. Нашите проекти се отличават с уникален и креативен интериорен дизайн и характерен екстериор.

Адрес

ВБ студио Архитектура
София, п.к.: 1618
ул."Паскал Тодоров" 10

vbstudio@abv.bg

Обадете ни се:

+359 888 870 917

+359 887 225 735

Работно време

SFbBox by website

Search