Ние от архитектурно бюро “ВБ студио” смятаме, че архитектурата трябва да се показва, а не да се разказва. Дори най-добрата и интересна идея не може да получи разбиране, ако не бъде представена подобаващо. Поради тази причина създадохме екип, специализиран в разработването и създаването на най-подходящи визуални модели на проекти. Това се прави за успешното реализиране на нашите идеи и проекти, а и за целите на нашите клиенти.
Считаме, че ние като професионалисти имаме важна роля в създаването на един дом, офис, търговски или промишлен обект, а съответно нашата функция не се изчерпва само с проектиране, но и със съдействие за успешно реализиране на инвестициите на нашите клиенти. Всичко това често налага създаване на представителни рекламни и визуални материали. 


Като цяло, архитектурното проектиране се състои от разработване на чертежи на сгради, работни проекти и подготвяне на необходима документация за новото строителство или реконструкция. Готовите проекти могат да бъдат предназначени за строителство на къщи, вили, спа-центрове, комплекси, реконструкции на вече съществуващи сгради и т.н. Както споменахме по-горе, архитектурата трябва да се показва и поради тази причина, ние изработваме 3D визуализации на бъдещите сгради и интериори. Така улесняваме виждането на нашите клиенти за бъдещите обекти, в които те инвестират. Освен това, при наличие на визуална представа на един обект се работи по-лесно за всички. 3D визуализацията също така дава възможност на купувачите смело да инвестират “на зелено” или в “груб строеж”. Известно е, че закупуването на едно жилище или помещение преди или по време на неговото строителство излиза по-евтино. 
3D визуализацията успешно се използва в областта на интериорното проектиране. Така ние и нашите клиенти добиваме представа, как би изглеждала бъдещата спалня, кухня, хол, баня, детска стая, коридор, трапезария и други видове помещения. След като се разработи интериорния проект, при съгласуване с клиента, специалният ни екип разработва визуализацията на даден проект.
Считаме, че интериорното проектиране е по-лично от архитектурното. Интериорът не е само мода и естетика. Интериорът е отражение на характера и начина на мислене на човека. Ето защо, интериорът в един дом трябва напълно да отговаря на същността на собственика му.
Известно е, че ако човек не харесва интериора в дома си, той не се чувства добре в него. Съчетанието от цветове и форми в домашно или работно пространство е от изключително значение, защото влияе на самочувствието и настроението на обитателите му. Вътрешните пространства на сградите трябва идеално да отговарят на функционалните нужди, да носят красота, спокойствие и удобство.

Адрес

ВБ студио Архитектура
София, п.к.: 1618
ул."Паскал Тодоров" 10

vbstudio@abv.bg

Обадете ни се:

+359 888 870 917

+359 887 225 735

Работно време

SFbBox by website

Search