Архитектурно студио “ВБ студио” ООД вече над 15 години се занимава с проектиране на най-различни видове сгради. Активната ни работа в сферата на проектирането и строителството през всичките тези години ни осигури богат опит и възможност за обективен поглед върху реалния процес на строителството. Работим честно, при пълна ангажираност на проектантския екип и непосредствено със стриктно проследяване на всички детайли и особености на този процес. В случай на необходимост от промяна, от наша страна следва своевременна реакция. Ние прекрасно разбираме, че човек купува дом 1-2 пъти в живота си. Именно поради тази причина винаги се стремим да предоставяме на нашите клиенти най-добрите възможности за реализиране на мечтите и представите им за дом, без значение какъв ще бъде той: етаж от къща, апартамент, мезонет, къща, кооперация, жилищна сграда, ателие или др. В тази връзка към всеки проект подхождаме с голяма отговорност, дори когато става дума за отделно жилище.
Архитектурното проектиране е труден и отговорен процес, от който зависи бъдещето изграждане и въвеждане в експлоатация на проекта.
Първоначално разработваме архитектурна концепция, след което предоставяме информация за ескизи, фасада и др. При желание на клиента предлагаме и компютърна визуализация на сградата. На етап идеен проект предоставяме на клиента ситуационен план на помещенията, генерален план, всички фасади, чертежи с размерите на проектираната сграда, жилище. Също така, при желание на клиента предоставяме и чертежи на бъдещото жилище с мебелите, както и проектната документация за строителство на дом, която включва следните раздели:
- архитектурно-строителна част на документацията
- конструктивно решение на жилищната сграда
- водоснабдяване и канализация
- схеми на вентилационната и отоплителната системи
- списък с необходимото електрооборудване
- приблизителна оценка

Думата “Дом” за всеки човек има едно значение – уют, топлина и сигурност, без значение къде живее, дали в апартамент, къща или мезонет в съвременна многоетажна сграда. Поради тази причина от изключително значение за архитектурното студио “ВБ студио” ООД  е да подхожда към всеки клиент индивидуално и с голяма отговорност. Да построиш дом не е като да си купиш дреха, която после можеш да изхвърлиш. Тази важна особеност определя методиката на разработване на проекта на бъдещия дом.

Адрес

ВБ студио Архитектура
София, п.к.: 1618
ул."Паскал Тодоров" 10

vbstudio@abv.bg

Обадете ни се:

+359 888 870 917

+359 887 225 735

Работно време

SFbBox by website

Search