Както вече споменахме, строителството е техническа наука, която се развива непрекъснато. Съвременният свят толкова динамично се променя и развива, че все повече хора търсят уединение с природата, тишината, бягайки от градския постоянен шум. В тази връзка, все по-често строителни фирми строят жилищни кооперации и комплекси и в извън градската среда.
Безспорно една от основните причини днес да се строи толкова много и разнообразно, е постоянната нужда от създаване на нови сгради с цел обществото да съществува и развива пълноценно. Вече по-рядко се строят къщи, но те продължават да остават елемент от българската култура и бит. В тази връзка, жилищните кооперация също имат търсене. Тук следва да отбележим, че особеността на жилищно-строителната кооперация е това, че в сравнение с други видове сгради, се регламентира в отделен закон. Кооперации могат да се учредяват от най-малко седем дееспособни физически лица, които взимат решение за създаването и учредяването на кооперацията. С прости думи казано – кооперацията представлява доброволно сдружение на физически лица с променлив брой членове и променлив капитал.
Активната работа на архитектурно бюро “ВБ Студио” в сферата на архитектурното проектиране, строителството и интериорният дизайн през последните 15 години, ни осигурява обективен поглед върху реалните процеси на строителство. Следва да отбележим, че нашата основна задача преди всичко е да предлагаме открити и честни отношения на нашите клиенти. Така възникна и идеята да разширим спектъра от услуги. В тази връзка днес ние предлагаме пълна реализация на проектите – от разработване на идеен проект, през изготвяне на всички необходими документи и разрешителни за строеж до пълното изграждане на сградата. При честни условия ние предлагаме пълна ангажираност от страна на проектанския екип, контролиране на всички детайли и особености, а също своевременна реакция при всяка необходима промяна.
Архитектурно бюро “ВБ Студио” със седалище в София от години се специализира в областта на строителството, като последователно разширява своя каталог от реализирани строителни обекти. Сред тези проекти са както промишлени и административни сгради, така и жилищни – къщи, вили, кооперации, жилищни комплекси, хотели, офис-сгради и др. Част от проектите може да разгледате в галерията на нашия сайт.
Въпреки, че се занимаваме с различни видове проектиране и изграждане, жилищното строителство бе една от приоритетните цели на нашата компания. Жилищните сгради, които “ВБ Студио” проектира и строи са предимно вили, фамилни къщи, кооперации, жилищни комплекси и хотели. Предлагаме и 3D визуализация на проектите, която дава възможност на нашите клиенти смело да инвестират в “груб строеж” или “на зелено”.

Адрес

ВБ студио Архитектура
София, п.к.: 1618
ул."Паскал Тодоров" 10

vbstudio@abv.bg

Обадете ни се:

+359 888 870 917

+359 887 225 735

Работно време

SFbBox by website

Search