Апартаментът е мястото, където прекарваме значителна част от живота си. През последните години все повече семейства избират домът им да бъде оформен от специалисти. Все повече се появяват изгодни нови предложения и креативни решения, на които е трудно да се устои. Домът, било то къща или апартамент е мястото, където споделяме свободното си време с роднини и приятели, а следователно той трябва да бъде комфортен и уютен.

 

Архитектурно бюро “ВБ студио” ООД  е специализирана компания в разработването на архитектурни, инженерни и интериорни проекти. Предлагаме цялостни решения за различни видове обекти, включително и на апартаменти.

Услугите за разработване на цялостни решения на апартаменти включва архитектурни, инженерни и интериорни оформления.

За да се чувствате наистина добре в своя апартамент, независимо от размерите му, нашите специалисти предлагат практични цялостни решения – комбинация от високо качество на материалите, оригинален дизайн и интересно обзавеждане. Предоставяме различни комбинации на цветове от студени до най-топли и дори крещящи, в зависимост от желанията и идеите на клиента. Към това предлагаме голям избор от повърхности за пода и стените. Те могат да бъдат гланцови, матови, грапави и др. Предлагаме богат избор на подови настилки – ламинат от естествено дърво в най-различни нюанси, както и качествен теракот, керамика и фаянс. Нашите специалисти предлагат интересни съчетания на естественото с изкуственото, реалното и виртуалното, новаторското и традиционното.

 

Мебелите са част от цялостното решение на едно жилище. В тази връзка, за да бъдем максимално полезни на нашите клиенти създадохме собствено производство на мебели. Следва да отбележим, че всяка мебел се изработва от нашите специалисти в съответствие с техническите решения на апартамента. Предоставяме съчетания на различни виждания, тенденции и практичност. Архитектурно бюро “ВБ студио” ООД реализира дори най-сложни и неочаквани композиции.

В разработването на цялостни решения на апартаменти ние съчетаваме архитектурни, инженерни и интериорни задачи, а това е гаранция за реализирани проекти на високо ниво. В галерията на сайта ни може да разгледате част от нашите успешно реализирани цялостни решения на апартаменти, къщи, вили, хотели и др.

Освен проектирането и изграждането на един апартамент, нашите архитекти, инженери и интериорни дизайнери се грижат и за визията на апартамента. Както е известно, интериорният дизайн бе завършекът на един обект. След като проектът премине през всички необходими етапи за реализирането му, клиентът получава мечтания апартамент. При реализирането на проекта се взимат предвид всички особености на апартамента.

Предлагаме цялостни решения на апартаменти, като към всеки проект подхождаме индивидуално. В резултат на този важен за нас подход, клиентите ни получават жилище с висока архитектурна, инженерна и дизайнерска стойност.

 

Адрес

ВБ студио Архитектура
София, п.к.: 1618
ул."Паскал Тодоров" 10

vbstudio@abv.bg

Обадете ни се:

+359 888 870 917

+359 887 225 735

Работно време

SFbBox by website

Search