Архитектурно бюро “ВБ студио” ООД е утвърдено като една от първите компании в страната в създаването на стандартни и модерни сгради с различно предназначение. През годините работим активно в сферата на архитектурата, строителството и интериорния дизайн. С цел да бъдем полезни на нашите клиенти, с всяка изминала година спектърът на услугите, които предлагаме се разширява. През 2001 година започнахме дейността си с архитектурно проектиране, но с течение на времето разгърнахме нашия капацитет, а с него и екипа. Днес в нашата компания работят над 30 висококвалифицирани архитекти, инженери, техници и дизайнери. Във връзка с това създадохме и услугата цялостни решения. Тази услуга включва пълен комплект дейности за реализиране на строителството на една или повече сгради (жилищен комплекс). Предлагаме цялостни решения и в изграждането на кооперации.
Това означава, че като се започне от проектиране на архитектурен проект, мине се през изготвяне и получаване на всички документи за право на строеж, следва строителния процес на обекта, и се стигне до интериорното му оформления. Във връзка с последното създадохме собствено производство на мебели, а нашите дизайнери предлагат услугата 3D визуализация. Така всеки наш клиент има представа как ще изглежда неговият проект във фаза на завършване. Ние считаме, че архитектурата и интериорът не се разказват, а показват. Изхождайки от това наше твърдение създадохме тази услуга и специален екип, който изработва 3D визуализации на проекти.
Както вече споменахме, кооперацията е вид жилищна сграда, в която не живеят много хора. Жилищните кооперация не разполагат с много апартаменти и етажи.
За нас е от изключително значение индивидуалният подход към всеки клиент. Така ние създаваме успешни проекти с висока архитектурна, дизайнерска и инженерна стойност. Нашите специалисти се грижат за изрядното изпълнение на поръчката. Като се започне от разработване на архитектурен проект и се мине през уреждането на всички административни и документални въпроси плътно до пълното реализирането на обекта, включително до неговия вътрешен облик.
Архитектурно бюро “ВБ студио” ООД предлага цялостни решения на кооперации, многоетажни жилищни сгради, къщи, вили, офиси, хотели и промишлени сгради. Нашето студио разполага с екип от висококвалифицирани специалисти, който гарантира качествено и цялостно решение за всеки проект. Нашите архитекти, инженери, дизайнери, техници се грижат за безпрепятствено, ефективно и успешно реализиране на проектите, предлагайки цялостни решения. Всеки проект се разработва в съответствие с желанията на клиента, като се отделя специално внимание и на най-малките детайли. При съгласуване на идеи от двете страни, нещата винаги се получават идеални.

Адрес

ВБ студио Архитектура
София, п.к.: 1618
ул."Паскал Тодоров" 10

vbstudio@abv.bg

Обадете ни се:

+359 888 870 917

+359 887 225 735

Работно време

SFbBox by website

Search