В продължение на повече от 15 години архитектурно бюро “ВБ студио” ООД съумя успешно да развие своето поле на работа и да изгради успешни партньорства с водещи в строителството фирми. Днес компанията се занимава не само с архитектурно проектиране, но и със строителство и интериорен дизайн. Предлага цялостни решения за сгради от различен тип, както и на самостоятелни обекти - апартаменти, къщи, вили, офиси, заведения и хотели. С всяка изминала година спектърът на предлаганите от нас услуги се разширява. Към днешна дата студиото предлага проектиране на архитектурни проекти, изготвяне на документация, авторски надзор, строителство, оформяне на интериор и екстериор, 3D визуализации, а неотдавна и собствено производство на мебели.
Всичко това се прави с цел – удовлетворяване на нуждите и желанията на клиента. С нас вие можете не само да проектирате своя бъдещ дом, но и да оформите неговият облик в съответствие с всички модни тенденции в сферата на интериорния дизайн.


Проектирането и изграждането на хотели е една от съставляващите на нашата активна дейност на пазара. През годините сме реализирали десетки проекти за хотели (може да разгледате част от тях в галерията на нашия сайт).
Известно е, че през последните години хотелите се превърнаха в неизменна част от ежедневието на съвременния човек – те заменят нашия дом, когато сме на път. Нещо повече, в хотелите хората не само почиват, но и работят. Във връзка с това все повече съвременни хотелски комплекси разполагат битова, офисна и административна част. В хотелите се провеждат работни срещи, семинари, конференции, тиймбилдинги и други. С цел съчетаване на всички тези услуги, един хотел трябва да разполага с всички необходими зони: комфортни стаи, ресторант, конферентни зали и не на последно място спа-сектори.
Архитектурно бюро “ВБ студио” ООД предлага цялостни решения за хотели, които включват: разработване на идеен проект, реализиране на проекта, съпроводено с всички необходими документи за неговото строителство и статут, 3D визуализации.


Разполагаме с голям екип от висококвалифицирани специалисти. Нашите архитекти, инженери, технически лица, юристи и дизайнери се грижат за пълното реализиране на даден проект, в съответствие с необходимата документация, плътно до предаване на завършения обект на клиента.
Известно е, че колкото по-комфортен и многофункционален е един хотел, толкова по-посещаван ще бъде той. Тук визираме не само инфраструктурата, местоположението и категорията, но и неговият вътрешен и външен облик. Строителство на хотел е една сериозна и доста печеливша инвестиция, стига да се спазват всички необходими съставляващи. Архитектурно бюро “ВБ студио” ООД  предоставя детайлно, професионално и качествено проектиране на хотели, обезпечава пълен инженеринг в изграждането, мениджмънт по време на строителните етапи, оптимизация, предвидимост на бюджета и др.

Адрес

ВБ студио Архитектура
София, п.к.: 1618
ул."Паскал Тодоров" 10

vbstudio@abv.bg

Обадете ни се:

+359 888 870 917

+359 887 225 735

Работно време

SFbBox by website

Search